Inionilta nyt myös lääketieteellisiä suu-nenäsuojaimia! Inion now supplies surgical face masks to Finland!

Inionilta nyt myös lääketieteellisiä suu-nenäsuojaimia! Inion now supplies surgical face masks to Finland!

(PÄIVITYS 5/2021: Kampanja on lopetettu.)

Inion on mukana taistelemassa koronavirusta vastaan maahantuomalla emoyhtiömme Naton Medical Groupin valmistamia korkealaatuisia lääketieteellisiä suu-nenäsuojaimia sosiaali- ja terveydenhuoltoalan ammattilaisten käyttöön.

Kyseisissä kirurgisissa suu-nenäsuojaimissa (Disposable Surgical Facemask, type IIR, EN14683) on kolmikerroksinen rakenne. Nestettä hylkivä pintakerros estää veden, veren ja muiden kehon eritteiden pääsemisen suojaimen läpi. Keskikerros suodattaa viruksia, bakteereita ja muita partikkeleita. Sisin kerros imee käyttäjänsä uloshengitysilmaa ja muita eritepisaroita.

Three layer facemask structure and BFE value

Kyseinen suojain ei sovellu koronaviruspotilaiden hoidon etulinjaan, jossa virusaltistus on suurin, mutta se tuo erinomaista lisäsuojaa esimerkiksi kotihoidon ja hoivakotien asiakkaiden ja työntekijöiden väliseen kanssakäymiseen.

Maahantuomiamme kirurgisia suu-nenäsuojaimia valmistetaan Kiinassa emoyhtiömme Naton Medical Groupin alaisuudessa. Naton Medical Group on Kiinan merkittävin ortopedisten tuotteiden valmistaja ja sillä on pitkän linjan osaamista turvallisesta, laadukkaasta ja kansainväliset standardit täyttävästä lääketieteellisten laitteiden ja varusteiden valmistuksesta.

 

 

Tällä hetkellä saatavilla olevien lääketieteellisten/kirurgisten suu-nenäsuojaimien tyyppi: Disposable Surgical Facemask (type IIR, EN14683), REF NT. KF.0095.

Lisätietoja ja tarjouksen voit pyytää Inion Oy Tero Aaltoselta: tero.aaltonen(at)inion.com, 040 7181 400.

Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) sivuilta löytyy päivittyvä toimenpideohje liittyen koronaviruksen aiheuttaman infektion epäilyyn. THL:n sivuilta löytyy tietoa myös muun muassa koronavirustartuntojen torjuntaohjeista kotihoidon palveluissa sekä pitkäaikaishoidon ja -hoivan toimintayksiköissä.

GO TO NEWS ARCHIVE